Kocayı Kendine Bağlamak İçin Tesirli Dua - Şartları Neler

Kocayı Kendine Bağlamak İçin Tesirli Dua

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Kocayı Kendine Bağlamak İçin Tesirli Dua, hangi dua eski sevgiliyi geri getirir, hangi dua geri çevrilmez, hangi dua gideni geri getirir, hangi dua ile birini kendine bağlamak, hangi dua ile kocamı kendime bağlarım, hangi dua ile sevdiğini kendine bağlarsın, hangi dua sevdigine kavusturur

Anasayfa > Genel > Kocayı Kendine Bağlamak İçin Tesirli Dua
29 Eylül 2021
2.511 okunma
Kocayı Kendine Bağlamak İçin Tesirli Dua

Kocayı kendine bağlamak için tesirli dua, Tebbet suresi’dir. Eşler arasında olan sevginin artması, muhabbetin koyulaşması, kadınların kocalarından ilgi ve muhabbet görmek istedikleri takdirde kocayı kendine bağlamak için belirli dualar okunur. Kocayı kendine bağlamak için tesirli dua, Tebbet suresi’dir. Tebbet suresi anlam olarak büyük bir öneme sahiptir. Eşleri birbirine bağlama duası olarak da halk arasında yer edinir. Gözü dışarda olan evi ile ilgilenmeyen, çocuklarına gerekli ilgiyi göstermeyen, ilk zamanlar eşine karşı ilgili olup sonradan bu ilginin azalması gibi etmenler yaşandığı takdirde kocayı kendine bağlamak için bu dua okunmalıdır. Tebbet suresi tercihen Arapça, tercihen Türkçe meali ile birlikte okunmalıdır. Tebbet suresi su dolu bir bardağı üflenerek de okumalıdır. 41 kere okunup, kocaya bu su  içirilmeli. Eşinin kendisine bağlanması istenildiği takdirde bu duayı okuyup üflemek gerekir. Ardından sudan yalnızca bir yudum alınmalı. Geri kalan suda eşe bitirilmeli. Duayı okuyamayanlar, bilmeyenler, başka bir kişi okuduğu takdirde niyetini doğru alırsa aynı şekilde gerçekleşir. Herhangi bir yerde dinlenip, aynı doğrultuda alınırsa dua kabul olur. Kocayı kendine bağlamak için tesirli dua halk arasında bağlanma duası olarak ifade edilir. Tebbet Suresi için ne kadar okunacağını dair net bir miktar bulunmaz. Suya okunup, içileceği takdirde bu durum 41 kere gerçekleşmeli. Ancak suya değil yalnızca gün içerisinde okunup, eşinin kendisine bağlanılması istenildiği takdirde de okunabilir. Bu durum çeşitlilik gösterir.

Tebbet Suresinin Anlamı: Rahmân ve Rahîm olan Allah’ın adıyla. Ebu Leheb’in elleri kurusun, (yok olsun) zaten yok oldu ya. Malı da, kazandıkları da kendisine bir yarar sağlamadı. (kurtarmadı) (O) alevli bir ateşe girecektir. Karısı da, odun hamalı (ve), Boynunda bükülmüş bir ip olarak (ateşe girecektir.)

Kocayı kendine bağlamak için ne yapmalı?
Kocanı kendine bağlamak için, öncelikli olarak kendine bakmalı ve bakımlı olmalısın. Saçlarını kocanın beğendiği gibi yapmalı, makyajını kocanın sevdiği gibi yapmalısın. … Samimi ve sıcak olmalısın. Ev bakımlı ve düzenli tutmalısın.
Kocamı kendime nasıl bağlarım dua?
Sen, eşimin kalbini, ettiğim duaların hürmetiyle ve Ya Vedûd adının hürmeti ile bana geri çevir. Kalp merkezine beni yerleştir. Lütfen eşimi kendime bağlamak için ettiğim bu duanın yüzü suyu hürmetine bana ilk zamanlarda olduğu gibi, sevgi, muhabbet ve aşk beslemesini sağla. Amin.”
Eşinin seni sevmesi için hangi dua okunur?
Ya Vedud Ya Vedud Ya zel Arşil Mecid Duası
Huzurlu olmak için hangi dua okunur?
“Yâ Veliyy celle celalühü” zikri huzurlu ve mutlu bir aile yaşantısı isteyen kimseler tarafından inanarak çekilirse faydalı olabilir. 46 kez okunması tavsiye edilir ancak cuma günleri 1000 kez zikredilirse ahlak düzelebilir.
Sevdiğim kızı kendime bağlamak için hangi dua okunmalı?
Okunacak dua budur; Bismillahirrahmanirrahim. İza zülziletil ardu zilzaleha. Ve ahrecetil ardu eskaleha.