Patik Modelleri Yapılışı | Patik Modelleri Neler - Şartları Neler

Patik Modelleri Yapılışı | Patik Modelleri Neler

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
Anasayfa > Genel > Patik Modelleri Yapılışı | Patik Modelleri Neler
31 Temmuz 2021
373 okunma
Patik Modelleri Yapılışı | Patik Modelleri Neler

Patik modelleri yapılışı olarak web sitemizde anlatımlı, görsel ve video anlatımları bulunmaktadır. Her zevke hitap eden patik modelleri geniş bir arşive sahiptir.

Patik Nasıl Yapılır? Patik Modelleri Yapılışı 

Patik modelleri yapılışı diğer örgülere göre biraz zordur. Tığ ile örülebilen patik modelleri şişler ile de örülebilmektedir. Bu şişler bazen iki bazen dört, bazen de altı şiş ile örülmektedir. Tığ ile şiş örgülere nazaran daha kolay örülen patikler anlatımlı olarak web sitemizde yer almaktadır.  Örgü yeteneği gelişmiş olan bayanlar tarafında patik örgüleri yapmak oldukça kolay gelmektedir. Özellikle soğuk kış günlerinde vazgeçilmeyen ve sıklıkla kullanılan patikler modası hiç geçmeyen bir kişisel eşyadır. Örgü örmeye yeni yeni başlayan bayanlar içince örgü örme konusunda hiçbir bilgiye sahip olmayan bayanlar için yapılış tarzı adım adım anlatılmaktadır. Tüm soru işaretlerine yanıt bulmak web sitemizde mümkündür. Tığ işi el örgüleri ile oluşturulan patik modellerinin her zevkine, her tarzına hitap eden örnekleri web sitemizde bulunmaktadır.

El becerisine güvenen bayanlar zor olarak bilinen patik modellerini de deneyebilirler. Fakat patik modellerinin kolay olan çeşitlerini örmek örgüye yeni başlayan kişiler dahi olsalar da örgü anlatımları ve yapılış anlatımlarıyla oldukça kolaydır. Örgü örmek bir zaman sonra hobi olarak bayanlara alışkanlık yapmaktadır. Patik örgüleri de zamanla hobi olan örgülerin devam edilmesi ile ilgili olarak gelişmektedir.

İlginizi Çekebilir;

https://sartlari.com/aciklamali-patik-modelleri/
https://sartlari.com/aciklamali-orgu-patik-modelleri/
https://sartlari.com/anlatimli-aciklamali-patik-ornekleri/
https://sartlari.com/anlatimli-orgu-bebek-patik-modelleri/
https://sartlari.com/orgu-patik-yapimi/