Kayınvalideyle İlk Görüşmede Ne Giyilir? | Sevgilinin ailesi ile tanışmaya giderken ne giyilir? - Şartları Neler

Kayınvalideyle İlk Görüşmede Ne Giyilir? | Sevgilinin ailesi ile tanışmaya giderken ne giyilir?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Kaynanayla ilk tanışmada ne konuşulur, kayınvalide ile ilk tanışmada ne hediye alınır, tanışmada ne giyilir, aile tanışmasında ne giyilir kadın

Anasayfa > Genel > Kayınvalideyle İlk Görüşmede Ne Giyilir? | Sevgilinin ailesi ile tanışmaya giderken ne giyilir?
12 Mayıs 2019
2.381 okunma
Kayınvalideyle İlk Görüşmede Ne Giyilir? | Sevgilinin ailesi ile tanışmaya giderken ne giyilir?

Sizin için en önemli günlerden… Müstakbel kayınvalideniz ile tanışmaya gideceksiniz. Sizinle ilgili ilk izlenimlerini yapacak ve hayatınızı etkileyecek önemli görüşmelerden bir tanesi. Sevgilinizin annesi ile tanışmaya giderken dikkat etmeniz gerekenler her şey…

Erkek Arkadaşımın Annesi ile Tanışmaya Giderken Ne Giymeliyim?

İlk görüşmede kesinlikle kendi tarzınızı yansıtmalısınız. Klasik ve basit giyinmek kayınvalidenizin aklının karışmasına sebep olabilir. İçinde rahat hissetmeyeceğiniz kıyafetler ile sıkılabilir ve huzursuz hissetmenize neden olabilir. Sizin ruhunuzu yansıtan ancak olumsuz bir etki bırakmayacak kıyafetler tercih etmelisiniz. Pullu ve çok gösterişli kıyafetler dışında sıkıcı ve sıradan seçimlerde yapmamalısınız. Size yakışan renk ve iç açıcı bir kombini doğru aksesuarlar ile tamamlarsanız zarif ve şık görünebilirsiniz.

Mekânı Mutlaka Öğrenin

Kıyafet seçiminde size ışık tutacak konulardan biri de nereye gideceğinizdir. Şık bir akşam yemeği, öğlen kahvesi veya ayak üstü bir görüşmede bile yer çok önemlidir. Buluşacağız mekana uygun seçimler yapmalısınız.

Kıyafet Önerilerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Sevgilinizden annesinin giyim zevki konusunda yardım alın
  • Abartılı veya sade olmaktan kaçının
  • İçinize sinen kıyafetleri sıralayın
  • Fazla dekolteden kaçının
  • Tarzınızı yansıtın
  • Makyajınız doğal ve fresh olmalı. Kıyafetinize uygun tonlarda makyaj yapın.

Gideceğiniz yere uygun kafanızda kombinler tasarlayın. Örneğin şık bir yerde akşam yemeği yiyecekseniz spagetti askılı dizde biten dar bir elbise zarif görünmenizi sağlar. Yahut dar pantolon üzerine dolgulu gömlekler ve aksesuarlar ile şık görünebilirsiniz. Kayınvalidenizin beğenebileceği aksesuarlar seçmek sohbet için konu açabilir. Ojeleriniz sade olmalıdır. El bakımına özen gösterin. Tanışmaya giderken saçlarınıza düz fön veya atkuyruğu yapmanız hoş olacaktır.

Nelere Dikkat Etmeliyim?

Buluşmanın her dakikasında dik durun ve kendinize olan güveninizi gösterin. Düşüncelerini ona göre değiştirmeden ifade edin ve üslubunuza çok dikkat edin. Çok fazla konuşmayın karşınızdakini dinleyin. Sevgiliniz ile samimi görünmeyin. Erkek arkadaşınızı tanıdığınızı belli eden ama çok abartılı olmayan cümleler kurun. Ufak bir hediye götürmek güzel bir başlangıç olacaktır. Yapmacıklıktan uzak samimi ancak seviyeli konuşmalar en doğru tarz olacaktır. Kıyafetinizin ruhuna bürünün ve bir bütün olarak gözükün.

Kayınvalideyle İlk Tanışmada Ne Giyilir?
Rahat bir kumaş pantolon ile koyu renklerde kot pantolonun üzerine düz bir bluz ya da gömlek uygun bir seçim olacaktır. Fazla abartılı olmayan sade, şık elbise modellerinden de giyebilirsin. Mevsime göre tişört-ceket ya da tişört-gömlek kombinleri de uygun seçim olacaktır.
Sevgilinin Annesi ile Tanışmaya Giderken Ne Giyilir?
Sade olmaya çalışın, abartılı kıyafetler giymeyin. Tarzınızı yansıtın ama çok uç noktalarda dolaşmayın yinede. * Etek-bluz, ya da elbise önerebilirim ama kendinizi rahat hissettiğiniz herşey olabilir aslında. Jean, şort bile olabilir.
Kızla Tanışmaya Giderken Nasıl Çiçek Alınır?
Sizler de ilk tanışma çiçeği olarak orkide ya da buna benzer beyaz ve ağır yapraklı çiçekleri tercih edebilirsiniz. Aile arasında tanışmaya gidecekseniz kararsız iseniz her insan orkideye bakamayacağı için şık bir sepet yada cam vazo içerisine aranjman çiçeği yaptırmanız uygun olur
Tanışmada Ne Giyilir Tesettür?
Elbisenize uygun düz bir şal veya eşarp kullanabilirsiniz. Parlak detaylardan kaçınmanız da en iyisi.

İlginizi Çekebilir;

https://sartlari.com/mezuniyet-balosuna-giderken-ne-giyilir/

https://sartlari.com/tesettur-sik-abiye-kiyafetler/

https://sartlari.com/abiye-elbise-satin-al-kapida-odeme/

https://sartlari.com/sade-kek-tarifi/

https://sartlari.com/is-gorusmesine-giderken-okunacak-dua/