Akrep Burcu Kadını | Akrep burcu kadını nasıl biridir? -

Akrep Burcu Kadını | Akrep burcu kadını nasıl biridir?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Akrep Burcu Kadını Nasıl? Akrep Burcu Kadını Hangi Burçlarla İyi Anlaşır? Akrep Burcu Kadını Özellikleri Neler? Merak edilenler içerikte.

Anasayfa > Genel > Akrep Burcu Kadını | Akrep burcu kadını nasıl biridir?
17 Eylül 2020
804 okunma
Akrep Burcu Kadını | Akrep burcu kadını nasıl biridir?

Akrep burcu kadını feminen özellikleri bünyesinde toplamıştır. Kadınsılığı çevresi tarafından da yoğun bir şekilde hissedilir. Sosyal gruplarında kontrolcüdür, insanlara rehberlik etmekten hoşlanır. Başta sessiz dursa da sonradan açılır ama çoğunlukla sırlarını paylamaz. Kendisine güveni tamdır, geçmişte yaşadığı zorlukları unutmaz ve her an mücadelededir.

Genel Özellikleri

*Akrep burcu kadını  iradesine hâkimdir. Zayıflıktan hoşlanmaz, düştüğü zaman kimseye göstermeden kalkar.

*Rekabete girmeyi sevmez ama kendini hep bir yarışta bulur.

*Hırslıdır ve kazanır. Kaybetmeyi ise kabullenemez.

*Kincidir, ihaneti affetmez.

*Agresifleşir ve bunu çok belli eder. Öfkesi kolay kolay geçmez.

Akrep Burcu Kadını Aşk Hayatı

Akrep burcu ilişkilerdeki en büyük avantajı ne istediğini bilmesidir. Kararlı yapısı sayesinde en doğru partneri seçer. Flört etmeyi sever ve bu dönemi çok uzatabilir. Sessiz yapısı nedeniyle anlaşılmaz bir tarafı vardır. İlişkisinde ise genel olarak;

*Tutkuludur, kendisine ayak uyduracak deli gibi aşık bir partner ister.

*İpleri elinde tutar çünkü her şey istediği gibi olsun ister.

*Kıskançlığı had safhadadır. Partnerini her şeyden kıskanabilir.

*Kontrol edilmekten hoşlanmaz bu yüzden baskın kişilerle olumlu bir ilişki kuramaz.

*Sosyal olarak aktiftir, bazen kızlar gecesi yapmak ister ve kendi özel alanına ihtiyaç duyar.

Burç Uyumu

*Toprak ve su grubu ile anlaşabilir. Balık ve yengeç gibi kontrol edebileceği evcimen erkeklerle arası iyidir. Akrep kadınının rehberliği ve samimiyeti yengeç burcunda olumlu bir etki yapar.

*Toprak grubundan boğa ve başakla anlaşacaktır. Boğa ile aynı dilden konuşur çünkü ikisi de keyfine düşkündür. Başak ile takışsa da mutlu bir birliktelik elde edebilir. Ancak oğlak burcu için fazla serttir. Oğlak erkeği ile sürekli çatışma haline girecektir bu nedenle bir araya gelmeleri oldukça zordur.

Meslek Hayatı

*Akrep kadını kolaylıkla kendini savaş alanına atabilir. Ciddi yapısıyla yönetimde ve rekabet edebileceği mesleklerde başarılı olurlar.

*Patronlarla arası iyi değildir bu nedenle hizmet sektöründe ya çok hızlı bir şekilde basamakları çıkarlar ya da uyum sağlayamayarak işten ayrılabilirler. Bu nedenle kendi start up projelerini geliştirebilir veya hareket edebileceği mesleklere kendilerini verebilirler. Örneğin gazetecilik, seyahat rehberliği veya yazarlık onara uygun mesleklerdir.

Olumsuz Özellikleri

Kıskançlık ve hırs nedeniyle yanlış anlaşılır veya kendini çok yıpratır.

Akrep Burcu Kadını Nasıl Biridir?
Akrep burcu kadınları genelde enerjileri yüksek ve neşe dolu olurlar. … Duygusal anlamda yüksek bir auraya sahip olan akrep burcu kadınları çekici kadınlardır ve cinsel arzuları diğer burç kadınlara göre biraz daha fazladır. Kendi rahatlıkları için birçok riski de göze alabilirler.
Akrep Burcu Kadını Hangi Burçla Evlenmeli?
Akrep kadını ve yengeçler çok iyi kötü gün dostu olurlar. Çünkü iki burcunda sevdikleri ile olan bağları çok kuvvetlidir. Akrep kadınlarının duygusal olarak çok derin ve sezgileri çok kuvvetlidir. Kendileri gibi duygusal olan balık burçlarıyla çok iyi anlaşırlar.
Akrep Burcu Kadını Güzel Mi?
Oldukça güzel olan akrep burcu kadınları, gösterişten uzak, doğal ve duru bir güzelliğe sahiptir. İlk bakışta gözlerinizi kaçırmakta zorlanacağınız güzelliğe sahiptirler. Derin bakışlar, genellikle erkekler tarafından baş döndürücü bulunur. Alın yapısı genellikle açık ve geniştir.
Akrep Burcu Kadını Nasıl Bir Erkek İster?
Sevdiğini belli eden, ona bağlı; hatta bağımlı olduğunu hissettiren ve asla başka kadınlara bakmayan sadık erkeklerden hoşlanır. Sezgileri çok kuvvetlidir ve olacakları önceden hissedebilme yetenekleri vardır.

İlginizi Çekebilir;

https://sartlari.com/akrep-burcu-erkegi/

https://sartlari.com/akrep-yukselen-burcu/

https://sartlari.com/basak-burcu-kadini/

https://sartlari.com/koc-burcu-kadini/

https://sartlari.com/oglak-burcu-kadini/