İnstagramda Engelleyenleri Görme | Instagram dan beni engelleyenleri nasıl görebilirim? - Şartları Neler

İnstagramda Engelleyenleri Görme | Instagram dan beni engelleyenleri nasıl görebilirim?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

İnstagramda Engelleyenleri Görme

Anasayfa > Genel > İnstagramda Engelleyenleri Görme | Instagram dan beni engelleyenleri nasıl görebilirim?
25 Eylül 2020
911 okunma
İnstagramda Engelleyenleri Görme | Instagram dan beni engelleyenleri nasıl görebilirim?

İnstagram’ın birçok kullanıcısı tarafından İnstagramda Engelleyenleri Görme merak edilen bir durumdur. Bunu merak ettiğimiz için bir çok uygulama indirmekteyiz. Ya da İnstagram içerisinde engelleyenleri görebileceğimiz özellik aramaktayız. Instagram’da karşı taraf tarafından engellemek üzücü bir durumdur. Bu durum da kimin engellediğini görebilmek için bir uygulamaya ihtiyaç duymaktayız. İosyapılarına göre ya da Android için bu konu da uygulamaları vardır Fakat bu uygulamalar gerçekten faydalı mıdır? Hesabımızı etkiler mi? çoğumuz bundan emin olamayız.Çoğu zaman Android ve iOS un çıkardığı uygulamalar telefonumuza ya da Instagram hesabımızı zarar verip kilitleme yapabilmektedir. Bu yüzden uygulamaların tam anlamı ile araştırılması gerekmektedir. Program ya da herhangi bir uygulama olmadan da aslında İnstagram’da engelleyenleri görebilmemiz de mümkündür.

Program Olmadan Instagramda Engelleyenleri Görme Nasıl Olmaktadır?

Instagram’da bir kişi tarafından engellendiğinizi düşündüğünüz zaman Instagram karşınıza bu kişi sizi engelledi diye çıkarması mümkün değildir. Henüz böyle bir özelliği mevcut olarak bulunmamaktadır. Ama böyle bir özelliğin gelmesi çoğumuzu sevindirecek bir durumdur.

Bunu Nasıl Öğreniriz?

Program olmadan ınstagram’da engelleyenleri görme, hepimizin merak ettiği bir durum söz konusudur.

  • İlk olarak Instagram uygulamasını açarız.
  • Ardından engellendiğinizi düşündüğünüz kişinin alt kısımdaki ara bölümünden ismini yazıyoruz.
  • Kişinin ismi herhangi bir şekilde ismi çıkmıyorsa kişi sizi engellemiştir. Ya da ismi çıkıyor ancak herhangi bir şekilde bir bilgi yok ise bu da kişinin hesabını dondurduğunu göstermektedir.
  • Hesabını donduran kişiyle engellenen kişi aynı şekilde sizden takipçiniz olarak çıktığı için aynı şekilde görülebilmektedir. Bu yüzden ikisini ayırt edebilmekte önemlidir.
  • Eğer ki dondurmuş ise hesap çıkar ancak bir bilgi gözükmez. Fakat sadece engellediyse hesap hiçbir şekilde çıkmaz ve bu da sizin engellediğinizi göstermektedir.
  • Diğer bir şekilde herhangi bir arkadaşınızın Instagram hesabından da kişinin adını yazdığınızda ismi ve bilgileri, gönderileri, takipçileri, takip ettiği kişiler gözüküyor fakat sizin İnstagram hesabınız da mevcut olarak gözükmüyor ise yine bu şekilde de engellendiğinizi görmek oldukça mümkündür.
İnstagramda Sizi Kim Engelledi?
İnstagramda sizi engelleyen bir kişi, eğer profiliniz gizli değilse sadece sizin profiliniz görebilir. Paylaşımlarınızı kesinlikle göremez. Instagram’da sizi engelleyen biri istediği zaman kullanıcı girişi yapmazsa bile sizin profilinizi görme imkanına sahiptir.
İnstagram Beni Engelleyenin Engelini Nasıl Kaldırabilirim?
Öncelikle arama kısmına ilgili profili yazıyoruz. Bu durumda resimler vs. gözükmüyor fakat profili görebiliyoruz. Sağ üst bölümden “…” şeklindeki üç noktaya tıklayıp en üstte bulunan “Kişinin Engelini Kaldır” kısmına tıklıyoruz.
Beni Engelleyen Kişiyi Nasıl Bulurum?
Kullanıcı adınızı ve parolanızı kullanarak Instagram hesabınıza giriş yapın. Sizi engellediğini düşündüğünüz kullanıcının ismini arama bölümüne yazarak bu kullanıcıyı aratın. Eğer kullanıcının hesabı sorunsuz şekilde görünüyorsa ve birbirinizi hala takip ediyorsanız kişi sizi engellememiş demektir.
İnstagramda Beni Engelleyeni Nasıl Bulabilirim?
Engellediğinizi öğrenmek için kişinin kullanıcı adını şu şekilde http://instagram.com/kullanıcıadı tarayıcıya girin. Eğer hesabı görüntüleyebiliyorsanız kişi sizi engellemiştir. Eğer kişinin profili görünmüyorsa hesabını kapatmış demektir. Bu da instagram engelleyenleri görme yöntemlerindendir.

İlginizi Çekebilir;

https://sartlari.com/instagramda-ne-zaman-aktif-oldugunu-gorme/

https://sartlari.com/category/dini-sozler/regaib-kandili-mesajlari/

https://sartlari.com/aciklamali-orgu-patik-modelleri/

https://sartlari.com/instagramda-fenomen-olma/

https://sartlari.com/dis-agrisi-icin-dua/