Eşe Okunacak Dua - Şartları Neler

Eşe Okunacak Dua

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

Aldatan eşe karşı okunacak dua, asabi eşe okunacak dua, asi ese okunacak dua, boşanmak isteyen eşe okunacak dua, cimri eşe okunacak dua hakkında detaylar.

Anasayfa > Genel > Eşe Okunacak Dua
03 Ocak 2021
1.099 okunma
Eşe Okunacak Dua

Eşe okunacak dua, nas suresidir. Eşe okunacak dua ile birlikte bu kalkan daha da güçlenerek ailenin bütün fertlerini korur.

Eşe Okunacak Dua Var Mı?

Bir çatı altında yaşarken eşler birbirine inanır, sever ve güvenir. Çoğu zaman eşler arasında anlaşmazlık çıkarak problemler olur. Evliliğin temelinde yatan saygı, sevgi ve güven ile birlikte bu problem ortadan kalkar. Eşler çocukları ile geniş aileler oluşturarak daha güçlü bir aile olurlar. Evlilik içerisinde çiftlerin birbirlerine oldukça hoşgörülü bir şekilde olması önemlidir. Kocaların eşleri ile birlikte güven ve huzur içerisinde bir yaşam sürdürmeleri gerekir. Bir kişi eşi, işe giderken, işten gelirken, arabaya binerken, arabadan inerken gün içerisinde kazasız belasız bir yaşam sürdürebilmesi için eşe okunacak dua okunur. Böylelikle eş, duanın gücüne inanarak ailesi korur. Eş okunacak dua ile ilgili birçok ayet, hadis Kur’an-ı Kerim’de yer alır.

Eşe Okunan Dua Koruyucu Mudur?

Eşler birbirlerine karşı saygı ve sevgi çerçevesinde olmalılar. Çoğu zaman bir dua, koruyucu bir kalkan olarak ailenin üzerinde bulunur. Ailede bulunan fertler hayatlarına devam ederken mutlu ve huzurlu bir şekilde olmaları önemlidir. Bir ailede olmazsa olmaz durumlardan birisi ailenin huzurlu olması ve aile içerisindeki fertlerin birbirlerine karşı sevgi ve saygı içerisinde olması gerekir. Eşler birbirlerine hoşgörülü davranarak, yapılan işlerde incelik göstermesi gerekir.

Çoğu zaman evliliği kurtaran eş için okunacak dualar ile birlikte mümkündür. Eş için okunacak dua eş işe giderken, işten dönerken veya ev içerisinde boş dururken okunabilir. Nas suresi, eş için okunacak bir suredir ve aile üzerinde bir kalkan olarak koruyucu bir şekilde manevi bir güç olur.

Dua yalnızca Allah’tan yardım isterken, yakarıştı bulunurken veya zor bir zamanda edilen değildir. Çoğu zamanı şükrederken, çoğu zaman da eşin arkasından okunan bir dua bulunabilir. Birbirine inanan güvenen ve birbirlerine karşı hoşgörülü bir şekilde evlilik sürdüren eşler dua ile birbirlerini korurlar. Gece uyumadan önce gün içerisinde eşler birbirlerinin arkasından dua eder. Ve gün içerisinde kazasız belasız bir şekilde aynı çatı altında buluşmaya sağlarlar. Dua güçlü bir koruyucu kalkandır.

Eşe Okunacak Dua Nedir?

Eş için okunacak dua olan, Nas suresidir.

Bismillahirrahmânirrahîm
Kul e’ûzübirabbinnâsMelikinnâsİlâhinnâsMinşerrilvesvâsilhannâsEllezîyüvesvisü fî sudûrinnâsiMinelcinnetivennâs

Ev huzuru icin hangi sure okunur?
Sabah ve akşam 7 kere “hasbiyallahü la ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym” zikrini çekin. Eğer hala evin içerisinde huzursuzluk devam ediyorsa, 11 gün üst üste Bakara suresi dinleyin. Evde olmadığınız zamanlarda bile açabilirsiniz.
Muhabbet için hangi sure?
41 kere ‘Bismillahirrahmanirrahim. Ve elkaytü aleyke mehabbeten minni.’ zikri çekilerek eşler arası muhabbet sağlanabilir.
Evde huzursuzluk varsa hangi dua okunur?
Sabah ve akşam 7 kere “hasbiyallahü la ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil aziym” zikrini çekin. Eğer hala evin içerisinde huzursuzluk devam ediyorsa, 11 gün üst üste Bakara suresi dinleyin. Evde olmadığınız zamanlarda bile açabilirsiniz
Muhabbet duası ne için okunur?
Manası: “Allah’ım kalplerimizi birleştir. Aramızı düzelt ve bizi kurtuluş yollarına ilet. Bizi karanlıktan aydınlığa çıkar ve büyük günahların açığından da gizlisinden de uzaklaştır.” – Kuran-ı Kerim’de geçen bu ayetlerin abdestli bir şekilde 3 veya 7 kere okunması tavsiye edilir.

İlginizi Çekebilir;

https://sartlari.com/ese-dogum-gunu-mesajlari/

https://sartlari.com/esler-arasindaki-cinsel-sogukluk-icin-dua/

https://sartlari.com/dunyanin-gunes-etrafinda-bir-tam-donusune-ne-denir/

https://sartlari.com/is-gorusmesine-giderken-okunacak-dua/

https://sartlari.com/pazar-gunu-okunacak-dua/