7000 mesaj engeli kaldırma | Premium SMS nasıl etkinleştirilir? - Şartları Neler

7000 mesaj engeli kaldırma | Premium SMS nasıl etkinleştirilir?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

7000 E mesaj göndermek, 7000 mesaj engeli kaldırma, 7000 e mesaj gönder vodafone

Anasayfa > Genel > 7000 mesaj engeli kaldırma | Premium SMS nasıl etkinleştirilir?
26 Şubat 2019
3.091 okunma
7000 mesaj engeli kaldırma | Premium SMS nasıl etkinleştirilir?

Vodafone 7000 mesaj gönderme hatası neden olur? Vodafone7000 e mesaj gönderemiyorum nasıl gönderebilirim? Vodafone uzun yıllardan beri telekomünikasyon sektöründe hizmet vermekte olan bir firmadır. İsim değişikliği ile birlikte kendisini daha da ileri seviyelere taşıdı ve daha geniş kitlelere seslenmeyi başardı. Çekim gücünün kusursuzluğu ile bilinen Vodafone’ da faturalı ve faturasız hat seçenekleri bulunmaktadır. Bunun yanı sıra bireysel ve kurumsal olmak üzere iki grup hat seçenekleri mevcuttur. Kurumsal olanlar daha avantajlı olup, genelde iş hatları için kullanılmaktadır. Vodafone üzerinden faturalı hattınız ile taksitli akıllı cihaz ve aksesuar alımı da gerçekleştirebiliyorsunuz. Vodafone ürün ve hizmetleri hakkında detaylı bilgi almak için sizlere en yakın Vodafone iletişim merkezlerine gidebilir ya da müşteri hizmetleri iletişim numaraları üzerinden kendileri ile iletişime geçebilirsiniz.

Vodafone müşteri hizmetleri iletişim numarası nedir?

Vodafone sunmuş olduğu ürün ve hizmetleri desteklemek adına müşteri destek hattına sahiptir. Müşteri hizmetleri iletişim numaraları 0542 542 00 00 şeklinde olup 24 saat kendileri ile bu iletişim numarası üzerinden iletişime geçebilirsiniz. İstek, öneri, şikayet ve daha pek çok konu için müşteri hizmetlerinden dilediğiniz zaman destek alabilirsiniz. Tarife değişikliği, fatura sorgulama gibi işlemleri de müşteri hizmetleri üzerinden gerçekleştirmeniz mümkün.

Vodafone 7000 e neden mesajım gitmiyor?

7000 e mesaj gönderemiyorum neden oluyor? Vodafone hat sahipleri bazı kullanıcıları tarafından 7000 e mesaj gönderilmediği yönünde şikayetler mevcut. Bu şikayetler genelde bazı cihazlara özel şikayetler olmakla birlikte, normal şartlarda 7000 numarasında herhangi bir sorun olmayıp, mesaj gönderilebiliyor.

Vodafone 7000 e mesajımın gitmesini nasıl sağlarım?

Vodafone 7000 e mesaj gitmeme problemi Samsung J7 marka cihazlarda sıklıkla görülmektedir. Mesajınızın gitmemesi halinde;

  • ##002# yazarak arama tuşuna basın (yönlendirmeleri iptal eder)
  • Ardından sırasıyla ayarlar- uygulamalar- tümü- mesajlar- Premium sms gönder- daima izin ver

İşlemlerini sırasıyla gerçekleştirmeniz halinde Samsung J7 cihazınızdan artık aynı sorunu yaşamayacaksınız.

7000 E Neden Mesaj Gönderemiyorum?
7000’e mesaj göndermeye izin vermeniz gerekmektedir. Bu işlem sonunda sorununuz çözülmüş olacaktır. Ayarlar bölümünden “İzinler” kısmından Premium Sms gönderme kısmındaki “Hiçbir zaman izin verme” yerine “Her zaman izin ver” seçeneğini seçerek düzeltebilirsiniz.
Premium Sms Erişimi Nasıl Açılır?
1 Menüden Ayarlar uygulamasına dokunun. 2 Uygulamalar ve Bildirimler sekmesine dokunun. 3 Özel Erişim sekmesine dokunun. 4 Premium Metin Mesajı Servislerini Kullanın sekmesine dokunun. 5 Mesajlar öğesine dokunun. 6 Her Zaman İzin Ver sekmesine dokunduktan sonra Dört Haneli numaralara SMS atabilirsiniz.
Vodafone Sms Neden Gitmiyor?
Hiçbir numaraya mesaj gönderemiyorsanız, SMS Servisiniz kapalı olabilir. Mesaj almak veya göndermek istediğiniz numaralar cihazınızda daha önceden engellenmiş olabilir. Kontrol için cihazınızın Ayarlar kısmına girin ve Mesajlar’ı tıklayın. Telefonunuzun uygulamalar kısmından Mesajlar’a girin.
Telefon Sms Ayarı Nasıl Yapılır?
Hiçbir numaraya mesaj gönderemiyorsanız, SMS Servisiniz kapalı olabilir. Mesaj almak veya göndermek istediğiniz numaralar cihazınızda daha önceden engellenmiş olabilir. Kontrol için cihazınızın Ayarlar kısmına girin ve Mesajlar’ı tıklayın.

İlginizi Çekebilir;

https://sartlari.com/vodafone-telefon-almak-icin-puan-sorgulama/

https://sartlari.com/vodafone-net-musteri-hizmetleri-direk-operatore-baglanma/

https://sartlari.com/vodafone-modem-kullanici-adi-ve-sifre-unuttum/

https://sartlari.com/tc-kimlik-no-ile-puk-kodu-ogrenme-vodafone/

https://sartlari.com/turkcell-tv-musteri-hizmetleri/